Monthly Archives: Leden 2022

Zápis z VS dne 27.1.2021

Zápis z VS KaKCHŠ – dne 27.1.2022, od 17:30 do 19:30 hod., Praha 6, rest. U Švejka   Přítomni:     Brandstettrová, Brandstettrová ml., Havlena , Kohoutová, Ing. Stehlík, Tutschková Omluven:    ing.Diky ________________________________________________________________________   Dotaz na možnost online sdílení dat s Dog Office, resp. s plemennou knihou ČMKU: zodpovědná osoba za ČMKU paní Iveta Nováková odpověděla negativně s dovětkem, že naši žádost postoupila k vyjádření předsedovi ČMKU MVDr. Širokému. Od něho není dosud žádná reakce. Vývoj nového klubového webu, průběžná informace: V první etapě se pracuje na členské sekci, umožňující online vkládat přihlášky. Předpoklad: zkušební provoz od letních …

Posted in Informace/články, Zprávy | Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Zápis z VS dne 27.1.2021

Pozvánka na členskou schůzi

Zveme vás na členskou schůzi 2022, která se bude konat v hotelu Svornost v Dolních Počernicích dne 19. února 2022 od 10 hodin. Bližší údaje a program najdete v přiložené pozvánce:   Pozvánka_ČS_2022   Doufáme, že v letošním roce nám protiepidemická opatření nezabrání schůzi uskutečnit.   Výbor klubu.

Posted in Informace/články, Zprávy | Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Pozvánka na členskou schůzi

Změna oblastního poradce chovu pro Prahu a okolí.

Výbor oznamuje, že OPCH paní Hana Nováková ukončuje činnost k 15. lednu 2022.  Za její dosavadní práci jí děkujeme. Od uvedeného data ji nahradí paní Ing. Hana Kovaříková, kterou znáte jako naši klubovou rozhodčí a bývalou místopředsedkyni. Hlášení vrhu posílejte na její adresu nebo mail, nebo Ing. Stehlíkovi, který je stále také OPCH pro stejnou oblast. Kontaktní údaje nové poradkyně jsou:   Ing. Hana Kovaříková Pod Žvahovem 12 152 00 Praha 5 e-mail: kovarikovah@volny.cz mobil: 602 371 034   Výbor klubu.

Posted in Informace/články, Péče a chov, Zprávy | Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Změna oblastního poradce chovu pro Prahu a okolí.

Mimořádný svod a bonitace při členské schůzi

Vážení členové, nabízíme Vám možnost svodu a bonitace po členské schůzi dne 19.2.2022 v hotelu Svornost v Praze. Posuzování přijala paní Hanka Kovaříková. Cena za svod 500,-Kč a bonitace 1000,-Kč.  Přihlášky posílejte prosím na email – bonitace@kavalir-king-klub.org

Posted in Informace/články, Zprávy | Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Mimořádný svod a bonitace při členské schůzi

Hledám touto cestou chovatele, kteří mají ruby fenku (nebo otce štěňat) a je možnost, že budou mít tuto barvu štěňátek. Původně jsem chtěla fenku, ale teď už jsem to přehodnotila a budu šťastná i za pejska. Díky moc, za případné kontakty.

Posted in Inzeráty, Poptávka | Komentáře nejsou povolené u textu s názvem

Štěně kavalír

Dobrý den, sháním touto cestou fenku KKChS nejlépe RU, ale není to podmínkou. Více info o naší rodině a kam by fenka šla ráda poskytnu. Děkuji za nabídky.

Posted in Inzeráty, Poptávka | Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Štěně kavalír

štěňátka v barvě blenheim k rezervaci

Nabízím k rezervaci nádherná štěňátka v barvě blenheim po zdravých a výstavně velmi úspěšných rodičích. Štěňátka budou k odběru cca koncem února. Bližší informace telefonicky nebo e-mailem. Jen do vynikajících podmínek!

Posted in Inzeráty, Nabídka | Komentáře nejsou povolené u textu s názvem štěňátka v barvě blenheim k rezervaci

Přihláška a propozice jarní KV 2022.

Zdravíme vystavovatele a návštěvníky našich výstav. Plán letošních KV jsme umístili na web do sekce Výstavy, ve formulářích – Aktuální přihláška na KV/SV  najdete přihlášku a v sekci Aktuální propozice pak propozice. Přímý link na přihlášku je také na domovské stránce v upoutávce na výstavu. Na žádost některých vystavovatelů letos vypisujeme navíc volitelnou třídu Čestnou. Posuzovat přislíbili rozhodčí z Polska – paní Marzena Kaca-Bibrich a pan Jerzy Olszewsky. Doufejme, že se letos jarní výstavu podaří uskutečnit. Uzávěrky jsou již opět dvě: 20.2. a 27.2.2022. Pokud jste si neobnovili členství v …

Posted in Informace/články, Zprávy | Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Přihláška a propozice jarní KV 2022.

Koupím pejska kavalíra

Měla bych zájem o pejska kavalíra s PP, barva zlatobílá

Posted in Inzeráty, Poptávka | Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Koupím pejska kavalíra

Termín prodloužení členství na rok 2022 uplynul 31.12.2021 !!

V předvánočním shonu zřejmě některým členům uniklo, že se prodloužení členství každoročně platí v termínu do 31.12. předchozího roku. Na platby členského příspěvku na rok 2022 se po 1. lednu vztahuje povinnost znovu zaplatit navíc 100,- Kč jako nové zápisné. Do doby zaplacení celkem 600,- Kč  člen přestává být členem a ztrácí členské výhody jako jsou slevy chovatelských a výstavních poplatků, nárok na Zpravodaj, členský mailing atd. Zkontrolujte si prosím, jak jste na tom s prodloužením členství.   Děkujeme.   Výbor klubu.    

Posted in Informace/články, Zprávy | Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Termín prodloužení členství na rok 2022 uplynul 31.12.2021 !!